Σαββατοκύριακο στο Kosmos με το «Utopia Avenue» – Μία εποχή, ένα βιβλίο, τρεις εκπομπές | 20 & 21.11.2021

Το Kosmos ταξιδεύει σε μια ανεπανάληπτη εποχή, μέσα από τρεις εκπομπές και ένα βιβλίο, το «Utopia Αvenue» του David Mitchell, που εκδόθηκε μόλις στα ελληνικά από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και του οποίου η φήμη προηγήθηκε της έκδοσης.

Πρόκειται για την αλληγορική καταγραφή της σύντομης, αλλά εκρηκτικής περιπέτειας ενός αγγλικού συγκροτήματος από την αφάνεια και τα καταγώγια του Σόχο, ώς την αναγνώριση και την αμερικανική «Γη της Επαγγελίας», όταν όλα έδειχναν ότι μπορούν να συμβούν και ν’ αλλάξουν τον κόσμο.

Το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2021, από τις 8 ώς τις 10 το πρωί, ζούμε το μυθικό κλίμα του «Swingin’ London» των 60s,  με τον Γιώργο Φλωράκη και τις «Σημειώσεις ενός μονομανούς».

Λίγες ώρες αργότερα από τις 14:00 ώς τις 16:00 ακούμε κομμάτια από την πλούσια μουσική σκηνή εκείνης της περιόδου, με τον Γιάννη Στεφανάκο και το «Jour Fixe».

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2021, «συνταξιδεύουμε» με τον συγγραφέα του βιβλίου, David Mitchell, έναν από τους πιο ιδιοφυείς σύγχρονους συγγραφείς και δύο φορές υποψήφιου για Βραβείο Booker, από τις 20:00 ώς τις 22:00, με τη Θάλεια Καραμολέγκου και τον «Ωκεανό του ήχου».

Αυτό το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Νοεμβρίου συντονιστείτε στη συμπαντική συχνότητα του «Utopia Αvenue», δυναμώστε την ένταση και κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου που το Kosmos εξασφάλισε για σας.

Όλος ο κόσμος σ’ ένα ραδιόφωνο!

Σαββατοκύριακο στο Kosmos με το «Utopia Avenue» – Μία εποχή, ένα βιβλίο, τρεις εκπομπές | 20 & 21.11.2021