Ακούστε το mixset του Aiora από τα Χανιά (Μεταδόθηκε: 09.10.2021)

Το σύγχρονο groove των πόλεων του κόσμου, κάθε Σάββατο ακριβώς τα μεσάνυχτα στο Kosmos 93,6 & 107. Μουσικοί, DJ, producers, beatmakers & remixers από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φτιάχνουν ένα mixset αποκλειστικά για το Kosmos*

Ο «Aiora», κατά κόσμον Δημήτρης Γιακουμάκης, κατάγεται από τα Χανιά, έχει πλέον ως βάση την Αθήνα και είναι μουσικός, παραγωγός και DJ την τελευταία δεκαετία.

Η καλλιτεχνική του πλευρά εκφράζεται με το project «Aiora», το συνθετικό και παραγωγικό alter ego του. Αντιλαμβάνεται την electronica και το ambient με ένα προσωπικό ύφος και έχει κυκλοφορήσει δουλειές του στα label: Existence, Timewarp και PFL. Δικά του κομμάτια έχουν συμπεριληφθεί στη διεθνούς κυκλοφορίας συλλογή «Watergate», ενώ στο χώρο της electronica έγινε γνωστός και για το «Καλύτερο Remix», στον σχετικό διαγωνισμό, σε ένα track του Richie Hawtin.

O «Aiora» κάνει παραγωγή, γράφει και ερμηνεύει μουσική και για θεατρικές παραστάσεις αποκαλύπτοντας έτσι τη μουσική του ποικιλομορφία. Ταυτοχρόνως είναι ο δημιουργός (και resident DJ) του μπαρ ‘Κολοκοτρώνη 9’ στην Αθήνα.

Links

https://aiora.bandcamp.comhttps://soundcloud.com/aiora https://open.spotify.com/artist/28pUCS36Hk1hF4aD743PaP https://music.apple.com/gr/artist/aiora/392885851

 

* Το Kosmos Lab μεταδίδεται κάθε Σάββατο 00:00-01:00, σε επιμέλεια του Κώστα Αλαγιάννη. Συνέχεια με Krak In Dub, George Tk, Degiheugi, DJ Mossel, Senior Citizens, Nostalgia 77, El Buho, DJ Dolores, Gilles Peterson, Wax Tailor κ.α.

 Όλος ο κόσμος σ’ ένα ραδιόφωνο!

Kosmos 2001-2021: 20 χρόνια στον κόσμο μας!