Ακούστε το mixset του Hammond Classics από την Αθήνα (Μεταδόθηκε: 16.01.21)

Το σύγχρονο groove των πόλεων του κόσμου, κάθε Σάββατο ακριβώς τα μεσάνυχτα στο Kosmos 93,6 & 107. Μουσικοί, DJ, producers, beatmakers & remixers από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φτιάχνουν ένα δίωρο mixset αποκλειστικά για το Kosmos*

Ο Hammond Classics είναι μουσικός παραγωγός και DJ από την Αθήνα, με σπουδές στην μουσική τεχνολογία. Εργάστηκε αρκετά χρόνια ως ηχολήπτης και ξεκίνησε την καριέρα του ως DJ το 2000. Η πρώτη του εμφάνιση ως παραγωγός ήταν το 2012 από την Carnibal Records με το «Caribe». Ακολούθησε το Carnibal 007 και το πρώτο του προσωπικό EP “Cartagena” με το οποίο έγινε ευρύτερα γνωστός. Σήμερα, οι παραγωγές του κυκλοφορούν από το δικό του label «Maculele Records». Τα set του παντρεύουν περίτεχνα urban beats, mombahton, afro-house και techno.

Η πρόσφατη δουλειά του, το «Pour Eve EP» πρόκειται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες και περιέχει trip hop ρυθμούς και cinematic ατμόσφαιρα.

https://hammondclassics.bandcamp.com/

* Το Kosmos Lab μεταδίδεται κάθε Σάββατο 00:00-02:00, σε επιμέλεια Κώστα Αλαγιάννη και Κων/νου Παντζόγλου. Συνέχεια με, Allergies, Palov, El Buho, Nicola Conte, DJ Dolores, Gilles Peterson, Wax Tailor, Santi & Tugce, Papercut κ.α. 

Η μουσική που ακούει ο Kosmos!