Ακούστε το mixtape του Hugo Kant από τη Μασσαλία (Μεταδόθηκε 12.12.2020)

Kosmos Lab | Σάββατο 12.12.2020, 24.00

Ο ταλαντούχος πολυοργανίστας, συνθέτης και παραγωγός Quentin Le Roux (a.k.a Hugo Kant), επιστρέφει στο Kosmos Lab (μετά το 2018) με ένα καινούργιο mix set. Ξεκίνησε την πορεία του προσωπικού του project το 2011 με την κυκλοφορία  του “Searching London EP” και αμέσως μετά του πρώτου ολοκληρωμένου άλμπουμ “I Don’t Want To Be An Emperor”. Ο Hugo Kant αντλεί έμπνευση από την εκλεκτική μουσική του παιδεία που περιλαμβάνει κλασική μουσική, acid jazz, progressive 70s rock αλλά και πιο σύγχρονα ρεύματα όπως το trip hop και το downtempo.
Έως τώρα, ο Hugo Kant έχει κυκλοφορήσει τέσσερα (4) ολοκληρωμένα άλμπουμ, τρία (3) Ep, και δύο (2) mixed συλλογές. Έχει πραγματοποιήσει πλήθος συμμετοχών, featurings καθώς και αρκετά remix μέσω συνεργασιών με καλλιτέχνες όπως Chinese Man, The Herbaliser, Ancient Astronauts, Watcha Clan, Rsn, Kill Emil, Frenic, κ.ά.

To 2019 πραγματοποίησε περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Παρουσιάζει dj sets αλλα και live performance με ζωντανά παιξίματα από πλήκτρα, φλάουτο και χρήση samples. Με ολοκαίνουργιο άλμπουμ, το Far from home, τον βρίσκει το 2020. Και σε αυτή τη δουλειά του ο Kant διερευνά το θέμα του ταξιδιού και της εξερεύνησης, σε στυλ κινηματογραφικό, με συνοδεία ορχηστρικού χιπ χοπ και πολύ πλούσια ενορχήστρωση. Τα funky beats, τα στρώματα ήχου και τα φωνητικά δείγματα είναι μόνο τα στολίδια πάνω από την αληθινή μουσική σύνθεση ενός σύγχρονου παγκόσμιου παραγωγού.

Albums:Far From Home (2020), Out Of Time (2017), The Point Of No Return (2014), I don’t want to be an emperor (2011). Eps: The Seven Seas (2020), Leave Me Alone EP (2013), Searching London EP (2011)

https://hugokant.bandcamp.com/