Ακούστε το mixset του Hume Assine από την Αθήνα (Μεταδόθηκε: 12.06.2021)

O Hume Assine (Βαγγέλης Ορφανίδης στην πραγματική ζωή) είναι Έλληνας μουσικός που του αρέσει να δένει μεταξύ τους φυσικά όργανα, όπως βιολιά, πιάνο και ντράμς, με συνθεσάιζερ, samples και φωνητικά. Στη διάρκεια της καραντίνας κυκλοφόρησε ο νέος του δίσκος του με τίτλο «The Sweetest Sound» -σε συλλεκτική συσκευασία, με αληθινές καραμέλες, ώστε «τον πιο γλυκό ήχο» εκτός από το να τον ακούς να μπορείς και να τον γεύεσαι.

O Hume Assine είναι, τελικώς, ένα solo project που θέλει να παίζει σε συγκρότημα γι’ αυτό και συναντά την Άννα Πασπάτη στη φωνή και τον Αλέξιο Αντωνόπουλο στα ντραμς ώστε η ομάδα να ολοκληρώνεται. Έχει στο ενεργητικό του δύο άλμπουμ: The Sweetest Sound (2020) και Till Now (2017), συμμετοχές σε τρεις συλλογές και remixes/remakes («λογοκριμένα και μη» λέει ο ίδιος!)

Για το Kosmos Lab ο Hume Assine μπλέκει ήχους που είναι το καθημερινό του soundtrack αυτή την εποχή. Από χαλαρές αλλά πάντοτε groovy φόρμες, περνάει σε ρετρο-μοντέρνους ήχους, κάνει μία στάση στα βάθη της Ανατολής και καταλήγει ξημερώματα να μας  κάνει να χορεύουμε χωρίς να μας βλέπει κανείς!

Links