Ακούστε το mixset του Papercut από την Αθήνα (Μεταδόθηκε 30.01.2021)

O Papercut, κατά κόσμον Βασίλης Νάκης, αναγνωρίζεται πλέον ως ένας από τους πιο ταλαντούχους  παραγωγούς και συνθέτες ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα, αλλά έχει κερδίσει και πολλούς οπαδούς στη διεθνή ηλεκτρονική σκηνή, χάρη στις πολλές συμμετοχές του σε διεθνείς συλλογές, όπως η σειρά του γαλλικού Buddha Bar.

Ξεκίνησε στις αρχές των ‘00s και αρχικά γνώρισε επιτυχία μέσα από το σχήμα των Monitor. Η πρώτη φορά που χρησιμοποίησε το ψευδώνυμο Papercut ήταν το 2008 όταν κυκλοφόρησε ένα remix του στη μεγάλη ραδιοφωνική επιτυχία ‘PS’ των Monitor. Το remix ταξίδεψε αστραπιαία και τον Δεκέμβριο του 2010, παρουσίασε το ομώνυμο ντεμπούτο άλμπουμ του, το οποίο έβαλε το καλλιτεχνικό όνομα Papercut  στους μουσικούς σταθμούς της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Πολύ σύντομα το άλμπουμ εγκαταλείπει τα ελληνικά σύνορα καθώς το «Στα Σύννεφα» συμπεριλήφθηκε στο Buddha Bar Vol.13 του γνωστού DJ Ravin.  Τον Ιούνιο του 2012 κυκλοφόρησε το remix που έκανε στην ραδιοφωνική επιτυχία ‘Waves’ των GAD. Τον Μάρτιο του 2013 συνεργάστηκε με την Kristin Mainhart, μία ιδιαίτερη φωνή από τη μουσική σκηνή της Νέας Υόρκης και έκτοτε  ακολούθησαν πολλά remix από την εγχώρια αλλά και τη διεθνή electronica σκηνή.

Το σύγχρονο groove των πόλεων του κόσμου, κάθε Σάββατο ακριβώς τα μεσάνυχτα στο Kosmos 93,6 & 107. Μουσικοί, DJ, producers, beatmakers & remixers από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φτιάχνουν ένα δίωρο mixset αποκλειστικά για το Kosmos.

Η μουσική που ακούει ο Kosmos!