Ακούστε το mixtape του Phunk Sinatra από την Αθήνα (Μεταδόθηκε: 27.11.2021)

Ο Phunk Sinatra είναι DJ & remixer από την Αθήνα. Μεγάλωσε έχοντας hip hop ακούσματα και ως φοιτητής στα Χανιά του δόθηκε η ευκαιρία να ξεκινήσει το DJing σε μαγαζιά της πόλης. Γρήγορα κατάλαβε πόσο περιορισμένη ήταν η δισκοθήκη του και άρχισε να  «πειράζει» διάφορα κομμάτια για να τα φέρει στα μέτρα του, ώστε να τα εισάγει στα DJ set του.

Άρχισε, έτσι, να εξερευνά τους γνώριμους ήχους της funk, της jazz, της soul και της reggae. Σύντομα απέκτησε ένα «οπλοστάσιο» από bootleg edits και remixes, τα οποία έκανε μόνος του και τα προωθούσε αρχικά από το Myspace και στη συνέχεια από ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες, με συνεργασίες τόσο από την ελληνική όσο και από τη διεθνή σκηνή.

Ως DJ έχει κάνει residencies σε διάφορα μαγαζιά της Αθήνας και ως guest  σε ολόκληρη την Ελλάδα. Έχει εμφανιστεί σε αρκετά φεστιβάλ, είτε solo είτε ως μέλος της audiovisual ομάδας “Yeah-Boy!”. Έχει μοιραστεί τα decks με πληθώρα καλλιτεχνών: Wefunk DJs, DJ Parker, Jon Kennedy, Basement Freaks, Kid Stretch,  Blend,  BnC  κ.ά. Αυτό είναι το πρώτο του mixset για το Kosmos Lab.

Το σύγχρονο groove των πόλεων του κόσμου, κάθε Σάββατο ακριβώς τα μεσάνυχτα, στο Kosmos 93,6 & 107. Μουσικοί, DJ, producers, beatmakers και remixers από την Ελλάδα και το εξωτερικό φτιάχνουν ένα δίωρο mixset αποκλειστικά για το Kosmos.

Όλος ο Kosmos σ’ ένα ραδιόφωνο!