Ακούστε τον Poirier από το Μόντρεαλ (Μεταδόθηκε: 31.10.2020)

O ταλαντούχος DJ και παραγωγός Poirier που έχει ως βάση του το Μόντρεαλ του Καναδά έρχεται στα decks του Kosmos το Σάββατο 31 Οκτωβρίου, ακριβώς τα μεσάνυχτα! Εμπνέεται από την afro-house σκηνή και το ρυθμό της reggae και προσθέτοντας τις απαραίτητες δόσεις ηλεκτρονικής μουσικής έχει δημιουργήσει το δικό του προσωπικό ήχο, ο οποίος ξεπερνά τα σύνορα. Έχει κυκλοφορήσει δέκα άλμπουμ τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια. Τα οκτώ άλμπουμ του ως Poirier και τα δύο ως Boundary.

Η ικανότητα του Poirier να συνδέει διαφορετικά μουσικά είδη τον οδήγησε σε σημαντικές συνεργασίες με MC’s και DJ’s. Ξεχωρίζουν εκείνες με τους Crookers, Red Fox, Burro Banton, Warrior Queen, Natalie Storm, Face-T, Boogat και MC Zulu. Επιπλέον, έχει υπογράψει την παραγωγή σε δουλειές άλλων καλλιτεχνών, έχει γράψει μουσική για τον κινηματογράφο και έχει κάνει πάρα πολλά remixes.  Τέλος, έχει ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο, από τη Βαρκελώνη μέχρι την Ινδία και από την Ουγκάντα μέχρι την Αυστραλία, παίρνοντας μέρος στα μεγαλύτερα φεστιβάλ, ενώ έχει περάσει και από το παγκοσμίου φήμης φεστιβάλ τζαζ του Μοντρέ.

Kosmos Lab = Το σύγχρονο groove των πόλεων του κόσμου, κάθε Σάββατο ακριβώς τα μεσάνυχτα στο Kosmos 93,6 & 107. Μουσικοί, DJ, producers, beatmakers & remixers από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φτιάχνουν ένα δίωρο mixset αποκλειστικά για το Kosmos.

Το Kosmos Lab μεταδίδεται κάθε Σάββατο 00:00-02:00, σε επιμέλεια Κώστα Αλαγιάννη και Κων/νου Παντζόγλου. Συνέχεια με Keno (aka Renegades Of Jazz), FL, Palov, El Buho, DJ Dolores, Gilles Peterson κ.α.