Ακούστε το mixset του Roni Iron από το Ναύπλιο (Μεταδόθηκε: 06.03.2021)

Ο Roni Iron είναι συνθέτης, παραγωγός και DJ με έδρα το Ναύπλιο. Ο μουσικός του κόσμος περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας ηλεκτρονική μουσική, ενώ συχνά επανεπεξεργάζεται γνωστά ελληνικά τραγούδια και αριστουργήματα της κλασικής ποίησης. Μετρώντας πάνω από 20 χρόνια στη μουσική βιομηχανία, ο Roni Iron δημιούργησε το δικό του μουσικό υβρίδιο αποτελούμενο από electronica, downtempo, organic & desert house.

Οι μουσικές του έχoυν κυκλοφορήσει σε διεθνείς εταιρείες όπως: Movement Recordings, Kingstreet, Nite Grooves, Cafe de Anatolia, Retrolounge Recordings και Buddha-Bar και απολαμβάνουν της υποστήριξης πρωτοπόρων της παγκόσμιας ηλεκτρονικής μουσικής όπως ο Black Coffee και ο John Digweed. Έχει επίσης εμφανιστεί σε γνωστά φεστιβάλ της Αθήνας όπως τα Street Food Festival, Colourday και Sonar Festival.
Τα τελευταία 5 χρόνια έχει συνεργαστεί με κορυφαίους Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Χαρούλης, ο Χρήστος Μάστορας, η Ματούλα Ζαμάνη, η Νατάσα Μποφίλιου κ.α.

Κυκλοφορίες του που ξεχώρισαν:

Roni Iron – Smoking Dreams (essential Deep #22 Traxspource)
Roni Iron – Desert On Acid (#52 Beatport Top 100 Electronica)
Roni Iron – Antalya (Harri Agnel Remix) #6 Beatport Top 100 Electronica
Roni Iron – Purple Haze (Essential Afro #21 Traxsource)
Roni Iron – Intense (Essential Afro #34 Traxsource)

Links

Spotify: https://open.spotify.com/artist/3nFoLcgsYzKFNOxJMz9EvF
Soundcloud: https://soundcloud.com/roni-iron
Mixcloud: https://www.mixcloud.com/RONIIRON/

 

Το σύγχρονο groove των πόλεων του κόσμου, κάθε Σάββατο ακριβώς τα μεσάνυχτα στο Kosmos 93,6 & 107. Μουσικοί, DJ, producers, beatmakers & remixers από την Ελλάδα και το εξωτερικό, φτιάχνουν ένα δίωρο mixset αποκλειστικά για το Kosmos.