Ακούστε τα dj sets των Peggy Gou b2b Palms Trax & The Hacker (Μεταδόθηκε: 15.02.2020)

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, στις 10 το βράδυ το Kosmos Live σε αποκλειστική συνεργασία με το δίκτυο της EBU παρουσίασε 2 djsets: το πρώτο από το Sonar by night [στην 26η διοργάνωση του πιο πρωτοποριακού φεστιβάλ-συνεδρίου μουσικής, δημιουργικότητας και τεχνολογίας καθώς κάθε χρόνο συγκεντρώνει στην Βαρκελώνη καθιερωμένους καλλιτέχνες και ανερχόμενα ταλέντα από όλους τους τομείς της μουσικής και της οπτικοακουστικής παραγωγής] Peggy Gou b2b Palms Trax και το δεύτερο από τον The Hacker στο ADE [το μεγαλύτερο φεστιβάλ και συνέδριο για την ηλεκτρονική μουσική, Amsterdam Dance Event – πέρα από το συνέδριο, το ADE by Day φιλοξενεί πάρτι, εκθέσεις τέχνης, φωτογραφίας, προβολές, επιδείξεις εξοπλισμού (Studio XL Sessions), workshop, masterclass, το ADE Sound Lab με τις τελευταίες εξελίξεις στην μουσική τεχνολογία, τα MusicTalks με αγαπημένους καλλιτέχνες και το ADE Beamlab που παρουσιάζει οτιδήποτε σχετικό με visual και σχεδιασμό stage.]

Η Peggy Gou θεωρείται μια από τις πιο δημοφιλείς djs αυτή τη στιγμή παγκοσμίως. Διαμορφώνοντας τον ήχο του 2018, η μοναδική καλλιτεχνική διαίσθηση της Νοτιοκορεάτισσας DJ και παραγωγού μαγεύει τα dancefloors σε όλο τον κόσμο. Το “It Makes You Forget (Itgehane)” βρισκόταν σε κάθε λίστα του 2018, για να ακολουθήσει η συλλογή DJ-Kicks στην οποία ξεδιπλώθηκε το ποιοτικό της γούστο. Η Peggy εκτοξεύτηκε. Το δικό της label, Gudu, είναι εδώ, ενώ σύντομα θα λανσάρει την δική της ετικέτα μόδας. Τα dj sets της ισορροπούν ανάμεσα στην house, techno, experimental, disco, classic house και funk, κερδίζοντας τα πλήθη παγκοσμίως. Με συνεχείς εμφανίσεις – από το Glastonbury Festival μέχρι το Panorama Bar, De School και DC-10 – καταφέρνει να κερδίζει φανς που αυξάνονται με αστραπιαίο ρυθμό.

Ο νεαρός Βρετανός Palms Trax έχει έδρα το Βερολίνο, μια φανερή εμμονή με τη σκηνή του Σικάγο και τα basslines και δημιουργεί ό,τι πιο φρέσκο και πειραματικό υπάρχει στη house και στην techno αυτό το διάστημα.

Τη δεύτερη ώρα μεταφερόμαστε στο Sonar Festival και θα ακούσουμε ένα δυνατό djset από τον The Hacker: Ο Michel Amato aka «The Hacker» έχει εμπνεύσει γενιές νέων καλλιτεχνών και παραμένει σταθερά στην κορυφή της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, ενώ τα κομμάτια του έχουν χαρακτηριστεί διαχρονικά ξεσηκώνοντας παγκοσμίως πολύ κόσμο.

Τα Σάββατα στις 10 το βράδυ οι ακροατές του Kosmos έχουν πρόσκληση για τις καλύτερες μουσικές σκηνές της Ευρώπης σε αποκλειστική συνεργασία με το δίκτυο της EBU.

Επιμέλεια παραγωγής – Παρουσίαση: Ρουμπίνη Σταγκουράκη