Συνέντευξη με τον Steve Wynn (Dream Syndicate) | Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 20:00

Ο αρχηγός των Dream Syndicate μίλησε πριν από πολλά χρόνια σε μια από τις πρώτες εμφανίσεις του στην Αθήνα αποκλειστικά στον Βασίλη Λούκα ο οποίος θυμάται ακόμη τα λόγια του. «Η Αθήνα μου αρέσει πολύ και θα έρχομαι συχνά για εμφανίσεις». Ο Steve Wynn το είπε και το κάνει συχνά.

Κυρίαρχη μορφή της αμερικανικής εναλλακτικής ροκ σκηνής, ανεξάντλητος συνθέτης, πολίτης του κόσμου από τα 80’s και τις μέρες των θρυλικών Dream Syndicate μέχρι και σήμερα, ο Steve Wynn πρωταγωνιστεί και δεν σταματά να κάνει live εμφανίσεις. Οι Dream Syndicate έπαιξαν για πρώτη φορά live το 1986 στο Άλσος στην πρωτεύουσα. Από τότε ξαναήρθαν πολλές φορές για συναυλίες στην Αθήνα και σε άλλα σημεία της χώρας.

Θεωρούνται ένα από τα σημαντικότερα συγκροτήματα της αμερικανικής alternative σκηνής και η ιστορία τους όπως αποκαλύπτουν ξεκίνησε σε ένα υπόγειο στα τέλη του 1981 στο Λός Άντζελες στην Καλιφόρνια όπου δημιούργησαν τον χαρακτηριστικό τους ήχο που θύμιζε κάτι από το ροκ παρελθόν αλλά δεν έμοιαζε όμως με τίποτα άλλο. Γι αυτό και μακροημέρευσαν.

Η συνέντευξη αυτή μεταδίδεται για πρώτη φορά στο ελληνικό ραδιόφωνο.

Συνέντευξη με τον Steve Wynn (Dream Syndicate) | Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 20:00