Συνεντεύξεις με τους Lalo Schifrin και Michel Camilo | Σάββατο 29 Ιουνίου, στις 20:00

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα σε δύο θρύλους της μουσικής γενικότερα και της jazz ειδικότερα: o Lalo Schifrin και o Michel Camilo μιλούν στον Βασίλη Λούκα.
Ο Boris Claudio «Lalo» Schifrin γεννήθηκε στις 21 Ιουνίου 1932. Είναι Αργεντινός καλλιτέχνης που έκανε την καριέρα του στην Αμερική. Πιανίστας, συνθέτης, διευθυντής ορχήστρας και πασίγνωστος για τα έργα που έχει γράψει για το σινεμά και την τηλεόραση από τη δεκαετία του 50 μέχρι σήμερα και τα οποία σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς ξεπερνούν τα 100. Ανάμεσά τους περιλαμβάνονται:  «Theme from Mission: Impossible», Bullitt και  Enter the Dragon, Dirty Harry. Έχει τιμηθεί με πέντε βραβεία  Γκράμμυ και έχει προταθεί έξι φορές για Όσκαρ.
Ο Michel Camilo είναι πιανίστας και συνθέτης. Γεννήθηκε στις 4 Απριλίου 1954 στο Σάντο Ντομίνγκο της Δομινικανικής Δημοκρατίας. Έχει τιμηθεί με βραβείο Γκράμμυ και είναι ένας από τους ξεχωριστούς εκπροσώπους της jazz μουσικής. Έχει ασχολήθεί με τη λάτιν σκηνή ενώ παράλληλα έχει επιδείξει σημαντικό έργο και στο κλασσικό πιάνο.

Συνεντεύξεις με τους Lalo Schifrin και Michel Camilo | Σάββατο 29 Ιουνίου, στις 20:00