Ταξιδέψτε στον «Ωκεανό του Ήχου» και κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου του Όλιβερ Σακς «Κάθε πράγμα στη θέση του» | Κυριακή 10.10.2021

Την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, στις 20:00, στον Kosmos 93,6 & 107 ταξιδεύουμε στον «Ωκεανό του Ήχου» με μια εμβληματική μορφή της Νευρολογίας, που κατάφερε να συνδυάσει την επιστήμη με τη λογοτεχνία και τη φιλοσοφία, τον Όλιβερ Σακς. Με την ευκαιρία αυτή, το Kosmos εξασφάλισε για τους ακροατές του σταθμού αντίτυπα του βιβλίου του «Κάθε πράγμα στη θέση του».

Ο Όλιβερ Σακς, ακόμα και μετά τον θάνατό του το 2015, συνεχίζει να μας τροφοδοτεί με τις γοητευτικές και διεισδυτικές μελέτες του για τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Το «Κάθε πράγμα στη θέση του», που κυκλοφόρησε στη χώρα μας πρόσφατα, είναι ένας προσωπικός στοχασμός για όλα όσα ενθουσίαζαν τον συγγραφέα. Ένας πανηγυρισμός της ανθρώπινης εμπειρίας, που δεν παύει ποτέ να γοητεύεται από τον γύρω κόσμο, ανατροφοδοτώντας την με όλες τις αναπάντεχες εκδοχές του.

Ο συγγραφέας της «Μουσικοφιλίας», του «Ανθρώπου που μπέρδεψε τη γυναίκα του με ένα καπέλο», των «Ξυπνημάτων» και τόσων άλλων συναρπαστικών βιβλίων, με το «Κάθε πράγμα στη θέση του» μας ξανασυστήνεται εκ βαθέων, με ιστορίες για τη φύση, την επιστήμη και τη ζωή, που συνεχίζεται με ή χωρίς εμάς.

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 στον «Ωκεανό του Ήχου» με τη Θάλεια Καραμολέγκου.

Kosmos 93,6 & 107,0

Live streaming: webradio.ert.gr/kosmos

Facebook: facebook.com/kosmos936

Instagram: instagram.com/KOSMOS936

Ταξιδέψτε στον «Ωκεανό του Ήχου» και κερδίστε αντίτυπα του βιβλίου του Όλιβερ Σακς «Κάθε πράγμα στη θέση του» | Κυριακή 10.10.2021