Ακούστε την Κυριακή 18 Νοεμβρίου τoν Mista Savona στο Κοσμος Live!

Τις Κυριακές στις 10 το βράδυ οι ακροατές του Kosmos έχουν πρόσκληση για τις καλύτερες μουσικές σκηνές της Ευρώπης σε αποκλειστική συνεργασία με την EBU (European Broadcasting Union).

Ο κορυφαίος παραγωγός reggae και dancehall της Αυστραλίας Mista Savona συγκεντρώνει για πρώτη φορά μερικούς από τους σημαντικότερους μουσικούς της Κούβας και της Τζαμάικα για να δημιουργήσει ένα νέο μουσικό υβρίδιο με reggae, dub, son , salsa και Afro-Cuban ήχους.
Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου στις 10 το βράδυ το Kosmos σε συνεργασία με την EBU θα μεταδώσει την συναυλία που έδωσαν στο royal Albert hall του Λονδίνου τον περασμένο Ιούλιο.

Επιμέλεια παραγωγής:Κώστας Μυλωνάς

Σε συνεργασία με το δίκτυο της EBU τo Kosmos, κάθε δεύτερη Κυριακή, παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα επιλεγμένες συναυλίες με τους σημαντικότερους ερμηνευτές και συγκροτήματα: Pink Martini, The Avener, Rag ‘N Bone Man, Wyclef Jean, Michael Kiwanuka, Mulatu Astatke, Kaleo, Dayme Arocena, Joe Bonamassa, Nick Waterhouse, Ludovico Einaudi, Gregory Porter, Orchestra Baobab, Rokia Traore, Goran Kajfes Subtropic Arkestra, Richard Galliano, Damian Marley, Oum, Dianne Reeves και πολλοί ακόμη εμφανίζονται στους 93,6 και τους 107,0…

Category: KOSMOS, KOSMOS-LIVE