Την Παρασκευή στις 20.00 το βράδυ o νέος δίσκος του Bob Dylan

Την Παρασκευή στις 20.00 το βράδυ ακούστε στο «Κόσμος 93.6» από την εκπομπή του Πέτρου Αδάμ να παρουσιάζει και να αναλύει το καινούριο album του Bob Dylan Rough and Rowdy Ways” μετά από οκτώ χρόνια δισκογραφικής απουσίας.

Θεωρείται το καλύτερο album που έχει κυκλοφορήσει τα τελευταία είκοσι χρόνια ο Dylan και επιστρέφει στην δισκογραφία πιο επίκαιρος από ποτέ.

Για το τραγούδι του άλμπουμ «False Prophet» ο 78χρονος καλλιτέχνης δήλωσε:«Δεν είμαι ψευδοπροφήτης, γνωρίζω ό,τι γνωρίζω, πηγαίνω μονάχα όπου οι μοναχικοί πάνε».

Το τραγούδι διάρκειας 17 λεπτών»Murder Most Foul,» το εμπνεύστηκε από τη δολοφονία πριν από πενήντα και πλέον χρόνια του Αμερικανού προέδρου Τζον Φ. Κένεντι.

Στο πιο σύντομο σε διάρκεια Ι Contain Multitudes, τραγουδάει: “I’m just like Anne Frank, like Indiana Jones / And them British bad boys, the Rolling Stones … I sing the songs of experience like William Blake / I have no apologies to make.”

Η δολοφονία του John F. Kennedy, οι Beatles, το Woodstock, η Stevie Nicks είναι μόλις μερικές από τις αναφορές που μπορεί να εντοπίσει κανείς στην επική (2πλό άλμπουμ) νέα δημιουργία του νομπελίστα Bob Dylan.

Συντονιστείτε στον «Κοσμος 93.6» την Παρασκευή στις 20:00 το βράδυ.

“ROUGH AND ROWDY WAYS”

 

Την Παρασκευή στις 20.00 το βράδυ o νέος δίσκος του Bob Dylan

KOSMOS, KOSMOS-NEWS |