Ακούστε το Live του Richard Hawley! (Mεταδόθηκε: 11.01.2020)

«Είμαστε όλοι βομβαρδισμένοι από τόσο μίσος στην εποχή που ζούμε, που είχα βάλει στόχο να δημιουργήσω ένα άλμπουμ που εστιάζει στην αγάπη. Μερικά από τα τραγούδια αντικατοπτρίζουν αυτό το συναίσθημα και μπορούν να αντιμετωπίζουν όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας. Το “Not Lonely είναι ένα καλό παράδειγμα. Θέμα του είναι το στάδιο στο οποίο ελπίζω να φτάσουν τα παιδιά μας, εκείνο το στάδιο όπου θα μπορέσουν να έχουν ένα ολόδικό τους μέρος, να βρουν τον δικό τους χώρο και να ευδοκιμήσουν εκεί». 

Το Σάββατο 11 Γενάρη, στις 10 το βράδυ, το Kosmos Live! σε συνεργασία με το δίκτυο της EBU μεταφερόμαστε στο Λονδίνο για να απολαύσουμε τον μοναδικά τρυφερό και ευαίσθητο Richard Hawley! Νέος δίσκος, αλλά και παλιά τραγούδια, αγαπημένα όπως το Open up your door και το The streets are ours tonight αλλά δώστε προσοχή στα νέα του – που όπως μαρτυρά και ο τίτλος, ο Χόλεϊ αυτή τη φορά και για τη δημιουργία του όγδοου άλμπουμ του «κοιτάει» πιο μακριά από την βρετανική αγαπημένη του πόλη και γενέτειρα, Σέφιλντ. «Ήθελα πραγματικά να προκαλέσω τον εαυτό μου να προσπαθήσει να διατηρήσει τη μουσική σε γρήγορο ρυθμό και τα τραγούδια σε διάρκεια τριών λεπτών», δήλωσε ο τραγουδιστής. «Ρωτούσα τον εαυτό μου: ”Μπορείς να μεταφέρεις το μήνυμα σου σαν να ήταν σφαίρα; Μπορείς ακόμα να το κάνεις αυτό; Είναι μια δύσκολη ερώτηση».

Τα Σάββατα στις 10 το βράδυ οι ακροατές του Kosmos έχουν πρόσκληση για τις καλύτερες μουσικές σκηνές της Ευρώπης σε αποκλειστική συνεργασία με το δίκτυο της EBU.

Επιμέλεια παραγωγής – Παρουσίαση: Ρουμπίνη Σταγκουράκη