Ακούστε τους Morcheeba στο Kosmos Live! (Μεταδόθηκε 13/04/2019)

Το βράδυ του Σαββάτου 13 Απριλίου στις 22:00, συνεργασία με την EBU, η εκπομπή Kosmos Live! μεταδίδει την συναυλία των Morcheeba από το Μόναχο.(10/05/18 Muffathalle).

Οι Morcheeba είναι οι Skye Edwards και Ross Godfrey. Οι Βρετανοί πρωτοπόροι του trip-hop επέστρεψαν με ένα καινούριο άλμπουμ ‘Blaze Away’ που κυκλοφόρησε στις αρχές του καλοκαιριού του 2018. Η χαρισματική τραγουδίστρια και front woman Skye Edwards, μαζί με τον κιθαρίστα Ross Godfrey μας ταξιδεύουν στον κόσμο των Morcheeba, ένα κόσμο αισθησιακό και παραμυθένιο.

Δημιούργησαν το συγκρότημα μαζί με τον αδελφό του Ross, Paul το 1995, έχουν βγάλει 9 άλμπουμ με πωλήσεις πάνω από 10 εκατομμύρια αντίτυπα. Η Skye έχει μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές στον πλανήτη, που σε συνδυασμό με  τον ομαλό, αβίαστο ήχο της ψυχεδελικής κιθάρας του Ross μας χαρίζουν μια αξέχαστη και συναρπαστική εμπειρία.

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Ρουμπίνη Σταγκουράκη

 

Τα Σάββατα στις 10 το βράδυ οι ακροατές του Kosmos έχουν πρόσκληση για τις καλύτερες μουσικές σκηνές της Ευρώπης σε αποκλειστική συνεργασία με την EBU.