Ακούστε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 10 το βράδυ την Ala.ni στο Kosmos Live!

Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στις 10 το βράδυ το Kosmos παρουσιάζει, σε συνεργασία με την EBU, τη συναυλία της Ala.ni που δόθηκε στο Μόναχο τον Μάρτιο του 2017.
Η Ala.ni γεννημένη στο Λονδίνο ακολούθησε το μουσικό μονοπάτι που είχε ήδη χαράξει ο θείος της Leslie «Hutch» Hutchinson, βασιλιάς του καμπαρέ στις δεκαετίες του 1920 & 1930, απροσδόκητος και φίλος του Cole Porter.
Όπως λέει και η ίδια «δεν προσπαθώ ν’ακουλουθήσω κάποιο trend ή κάποια τάση, προσπαθώ απλά να είμαι ο εαυτός μου.»
Το άλμπουμ της με τίτλο You & I ηχογραφήθηκε εξ ολοκλήρου a cappella και όλοι έχουν αγαπήσει αυτό το Old Fashioned Kiss που έγινε και σήμα κατατεθέν του Kosmos!

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Ρουμπίνη Σταγκουράκη

Σε συνεργασία με το δίκτυο της EBU τo Kosmos, κάθε δεύτερη Κυριακή, παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα επιλεγμένες συναυλίες με τους σημαντικότερους ερμηνευτές και συγκροτήματα που εκπροσωπούν διαφορετικά είδη μουσικής, διαφορετικές παραδόσεις, διαφορετικές κουλτούρες και καταβολές: Pink Martini, The Avener, Wyclef Jean, Joe Bonamassa, Max Romeo, Ludovico Einaudi, Goran Kajfes Subtropic Arkestra, Richard Galliano, Damian Marley, Nick Baertsh και πολλοί ακόμη θα εμφανιστούν στους 93,6 και τους 107,0…

Category: KOSMOS, KOSMOS-LIVE