09Ιουν2021 – Μπλε σαν πορτοκάλι

Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.
Με τον Γιώργο Γιανναράκο και τη Μαίρη Βενέζη.
Τηλεφωνικά καλεσμένοι μας είναι οι:
-ΕΛΕΝΗ ΔΡΟΥΛΙΑ, Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης της Βουλής, με αφορμή τη διεθνούς εμβέλειας έκθεση σύγχρονης τέχνης «Portals | Πύλη», αποτέλεσμα της συνεργασίας της Βουλής των Ελλήνων και του ΝΕΟΝ, που πραγματοποιείται στο κτίριο του πρώην Δημόσιου Καπνεργοστασίου – Βιβλιοθήκη και Τυπογραφείο της Βουλής, από 11 Ιουνίου έως 31Δεκεμβρίου.
-ΜΙΧΑΕΛΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ, με αφορμή τη σκηνοθεσία, επιλογή κειμένων & δραματοποίηση στην παράσταση «Γυναίκες Μαχήτριες», που παρουσιάζεται τη Δευτέρα 14 Ιουνίου στο Φεστιβάλ Βράχων, που είναι αφιερωμένο στα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.
-ΛΟΥΚΑΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ καλλιτεχνικός διευθυντής του Athens Open Air Film Festival με αφορμή την 11η διοργάνωση του φεστιβάλ, με τη συνεργασία του Δήμου Αθηναίων και του ΟΠΑΝΔΑ.