13Μαΐου2022 – Αντανακλάσεις

Η δημοσιογράφος Έλενα Νεοφωτίστου επιστρέφει στις συχνότητες του πρώτου Προγράμματος με την εκπομπή «Αντανακλάσεις» που θα μεταδίδεται από την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 και κάθε Παρασκευή από τις 15.00 ως τις 16.00.

Πολιτιστικές αντανακλάσεις, αυτό είναι το ζητούμενο! Ο απόηχος της εγχώριας και διεθνούς πολιτιστικής ειδησιογραφίας παρουσιάζεται στοχεύοντας στην σφαιρική ενημέρωση που επιτρέπει, την δική σας συμμετοχή – επιλογή, για θέαση, ακρόαση και διάδραση. Οι «Αντανακλάσεις» δίνουν βήμα σε δημιουργούς που τολμούν, αναδεικνύουν την δουλειά τους προτείνουν και αποτρέπουν. Το πολιτιστικό τοπίο γίνεται πιο ευπρόσιτο στο κοινό όταν φιλτράρεται από τους ίδιους του δημιουργούς.

Κάθε Παρασκευή στις 15.00 «Αντανακλάσεις» και όχι μόνο! αφού η Έλενα Νεοφωτίστου μέσα από την καθημερινή ραδιοεφημερίδα του Α προγράμματος λίγο πριν τις 15.00 , από Δευτέρα έως Πέμπτη, δίνει το πολιτιστικό στίγμα της ημέρας. Οι «Αντανακλάσεις» είναι απόρροια του καθημερινού πολιτιστικού ρεπορτάζ και ταυτόχρονα πολιτιστική άποψη.

Συντονιστείτε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 & 105,8 και ζωντανά στο διαδίκτυο στο http://webradio.ert.gr/proto-programmaλος