2 Νοεμβρίου 2018 – Doc on Air

Μια  εκπομπή για το ντοκιμαντέρ και τους δημιουργούς του στο Α’ Πρόγραμμα της ΕΡΤ.

Κάθε Παρασκευή στις  21.00- 22.00

Καλεσμένοι στο στούντιο ο σκηνοθέτης ή οι συντελεστές του ντοκιμαντέρ,μας μιλούν για την ταινία τους,ενώ ακούγονται  αποσπάσματα της ταινίας και οι μουσικές της.
Η εκπομπή επίσης, θα παρακολουθεί τα Φεστιβάλ και θα δίνει όλα τα νέα για προβολές, αφιερώματα, εργαστήρια και την παραγωγή νέων Ντοκιμαντέρ.

Την Παρασκευή 2/11  μιλάμε με την Μαρία Στρατηγάκη Αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Πρόνοιας & Iσότητας στο Δήμο Αθηναίων για το διήμερο Φεστιβάλ ΓΥΝΑΙΚΕΣ &ΠΟΛΙΤΙΚΗ που διοργανώνεται στην Ταινιοθήκη 2& 3Νοεμβρίου. Η Δήμητρα Κουζή,παραγωγός και Καλλιτεχνική διευθύντρια του KINDER DOCS μας μιλά για «Μαγικές συνάψεις στο μυαλό εφήβων» και τις υπόλοιπες προβολές του Φεστιβάλ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Παίρνουμε  μια πρώτη γεύση από τον Γιώργο Ιωάννου για το τι θα δούμε 13-18 Νοεμβρίου στο φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Χαλκίδας
Τέλος, ρίχνουμε μια ματιά στο 31ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου που στο επίκεντρο της φετινής έκδοσης είναι η ΓΥΝΑΙΚΑ και βέβαια στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης που χθες σήκωσε αυλαία! 

Επιμέλεια – Παρουσίαση: Nτέπυ Βρεττού