27Ιουλ2021 – Μπλε σαν πορτοκάλι

Θέατρο, κινηματογράφος, μουσική, χορός, εικαστικά, βιβλίο, κόμικς, αρχαιολογία, φιλοσοφία, αισθητική και ό,τι άλλο μπορεί να είναι τέχνη και πολιτισμός, καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη 5-6 το απόγευμα από το Πρώτο Πρόγραμμα. Μια εκπομπή με εκλεκτούς καλεσμένους, άποψη και επαφή με την επικαιρότητα.
Τηλεφωνικά καλεσμένοι μας είναι οι:
– ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΒΡΙΑΝΟΣ, με αφορμή τη σκηνοθεσία του έργου της Αμάντας Μιχαλοπούλου « Η Φαίδρα καίγεται» , έργο που γράφτηκε σε παραγγελία του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου, συνομιλεί με τον Ιππόλυτο του Ευριπίδη και παρουσιάζεται από την Εταιρεία Θεάτρου Sforaris στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου στις 30 και 31 Ιουλίου.
-ΑΝΝΑ ΚΑΦΕΤΣΗ, Διευθύντρια Εικαστικού Τμήματος ΜΜΑ και επιμελήτρια της έκθεσης «Marginalia» που παρουσιάζεται από τις 22 Ιουλίου έως τις 19 Σεπτεμβρίου στον Κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, καθημερινά μετά τη δύση του ήλιου και έως τα μεσάνυχτα, με ελεύθερη είσοδο για όλους.
-ΜΑΡΙΑ ΣΙΓΑΛΑ, Αρχαιολόγος, Τμηματάρχης Βυζαντινού Τμήματος Εφορείας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και Αναπληρώτρια Προϊσταμένου, με την οποία θα μιλήσουμε για τo υδρομαντείo της Αμοργού.