4 Δεκεμβρίου 2019 – Μουσική σε 24 Καρέ

Μουσική σε 24 καρέ #mousikise24kare ,λίγο μετά τις 10 το βράδυ και εκτάκτως μέχρι τις 12, η μουσικoσυνθέτης Αννα Στερεοπούλου, με το σάουντρακ από το έργο της PLANO (2019).
Το «PLANO» διαδραματίζεται σε αόριστο χρόνο και τόπο, και λειτουργεί ως ένας μη συμβατικός τρόπος κινηματογράφησης, όπου ο Ήχος και η Εικόνα ρέουν με ανεστραμμένους ρόλους, προκαλώντας τον Επισκέπτη να επιλέξει ο ίδιος την προσοχή που θα δώσει, σε μία ή περισσότερες από τις διαφορετικές Ιστορίες του σύνθετου Σεναρίου, όπως εκτυλίσσονται πολλαπλώς, μέσω του Ήχου.
Η οπτικο -ακουστική μορφή του έργου,ξεκίνησε τις προβολές της (Παγκόσμια Πρεμιέρα: 29 Σεπτεμβρίου 2019) από το NEZ International Film Festival στην Καλκούτας της Ινδίας, όπου βραβεύθηκε ως Καλύτερο Μουσικό Βίντεο, ενώ η Ελληνική του Πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 2019 στο Σινέ «Μακεδονικόν», στο πλαίσιο του 60ού Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, όπου συμμετείχε στις ενότητες Film Forward και Agora.
Θα παρουσιαστεί στην Αθήνα στις 9 Δεκεμβρίου, με ζωντανή Συναυλία στο Studio E του Ραδιομεγάρου της ΕΡΤ, στον κύκλο «Συναυλίες στο 3ο» παρουσία κοινού και σε ραδιοφωνική και διαδικτυακή μετάδοση.
Συντονίσου στο Α΄Πρόγραμμα της ΕΡΤ #ertproto στους 91,6 και 105,8 στα FM και διαδικτυακά εδώ:https://webradio.ert.gr/proto/

Επιμέλεια-Παρουσίαση: Ντέπυ Βρεττού