04Ιουνίου2021 Όλα τα Πρωινά του Τρίτου «Συνέντευξη με τον μαέστρο Μιχάλη Οικονόμου για το 3ο Masterclass-Διαγωνισμό με τη Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών» Παραγωγή-παρουσίαση: Διονύσης Μαλλούχος (Audio)

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 και Όλα τα Πρωινά του Τρίτου σε απευθείας μετάδοση. Στο β’ μέρος τους (10.00 π.μ. – 12.00, Διονύσης Μαλλούχος στο μικρόφωνο και τις μουσικές επιλογές) τηλεφωνική συνέντευξη του μαέστρου Μιχάλη Οικονόμου Michalis Economou – Conductor/Composer με την ευκαιρία του 3ου Masterclass και Διαγωνισμού Διεύθυνσης Ορχήστρας που τελειώνει σήμερα με τη δεύτερη συναυλία των (13) συμμετεχόντων να ανεβαίνουν στο πόντιουμ της Φιλαρμόνιας Ορχήστρας Αθηνών. https://fb.me/e/1wOLJUAaG
L.v.Beethoven: Finale από τη 2η Συμφωνία με Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, στο πόντιουμ ο Μιχάλης Οικονόμου Michalis Economou (ηχογράφηση Μαρτίου 2021 στη Λεμεσό).
Gustav Mahler: 4η Συμφωνία (γ’ μέρος) με Φιλαρμονική του Κατάρ και τον Μιχάλη Οικονόμου Michalis Economou να διευθύνει από ηχογράφηση συναυλίας στη Doha το 2012.
Σαν σήμερα έχουν γεννηθεί ο αμερικανός βαρύτονος Robert Merrill (1917-2004) που ακούγεται σε άριες από όπερες των Leoncavallo και Verdi και ο Ρώσος μαέστρος Evgeny Mravinsky (1903-1988) που οδηγεί τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Leningrad σε ηχογράφηση του 1949 (Βαλς, 2ο μέρος της Σερενάτας για έγχορδα του Τσαϊκόφσκι).
Γενέθλια σήμερα για την ιταλίδα μετζοσοπράνο Cecilia Bartoli. Άρια από την όπερα Μερόπη του Geminiano Giacomelli με την Ορχήστρα IL Giardino Armonico (διεύθυνση Giovanni Antonini).
Γενέθλια σήμερα για τη σολίστ κιθάρας Εύα Φάμπα Eva Fampas που ερμηνεύει «Δύο Μπαλάντες και Χορός» έργο 112 (2012) του Νίκου Χαριζάνου Nickos Harizanos, Βαλς (2005) του Μηνά Μπόγρη Minas Bogris και » Όρος Ταΰγετος» (2013) του Νίκου Αθανασάκη Nikos Athanassakis από το CD της με έργα ελλήνων συνθετών για τη NAXOS (2014).
Τον ήχο σήμερα φροντίζει Κωνσταντίνος Λούβαρης Kostantinos Louvaris.
Συντονιστείτε στο Τρίτο Πρόγραμμα 90,9 και κατά τόπους συχνότητες.