04Μαρ2019 «Συναυλίες στο Τρίτο»  Συναυλία στη μνήμη του Γιώργου Τσαγκάρη  Live στο Studio «Αντώνης Κοντογεωργίου» της Ε.ΡΑ   Απευθείας ραδιοφωνική και διαδικτυακή μετάδοση  – παρουσία κοινού, ώρα 19:00

Στο πλαίσιο του κύκλου «Συναυλίες στο Τρίτο», τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 και  ώρα 19:00, στο Studio «Αντώνης Κοντογεωργίου» της Ε.ΡΑ, θα δοθεί live συναυλία, παρουσία κοινού, με τον  τίτλο  «Όμως…» μια σύμπραξη όλως αιρετική στη μνήμη του Γιώργου Τσαγκάρη, τώρα που συμπληρώθηκαν εδώ και 3 μήνες περίπου, τα εβδομήντα χρόνια από τη γέννησή του.

Ο Κώστας Γιαλίνης αφηγείται τα πέντε πρώτα κεφάλαια , από το βιβλίο του Γιώργου Τσαγκάρη «Η κυρία με την τήβεννο και άλλα βλοσυρά πρόσωπα». Η Ιρίνα Σαλενκόβα – βιολί  και η Χαριτίνη Δεσύλλα – όμποε, εισάγουν μουσικά τα πέντε αυτά κεφάλαια, ακροβατώντας πάνω σε συνθέσεις του Γιώργου Τσαγκάρη. Ο Δημήτρης Αρσενόπουλος αυτοσχεδιάζοντας στο πιάνο, χρωματίζει, σχολιάζει και απηχεί τα δέκα συν ένα «όμως» της αφήγησης.

Παρουσίαση: Αλεξάνδρα Γιαλίνη

Ηχοληψία: Νίκος Θεοδωρακόπουλος, Βασίλης Χανιώτης

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  : [email protected]

 Η Ελληνική Ραδιοφωνία στηρίζει συνθέτες και ερμηνευτές, δίνοντας την ευκαιρία σε καταξιωμένους σολίστ, αλλά και ταλαντούχους νέους μουσικούς, να παρουσιάσουν τη δουλειά τους, σε ρεπερτόριο χωρίς σύνορα εποχής, ύφους και φόρμας, με τη φροντίδα του τμήματος ηχογραφήσεων των Μουσικών Συνόλων της ΕΡΤ.

 

 

04Μαρ2019 «Συναυλίες στο Τρίτο» Συναυλία στη μνήμη του Γιώργου Τσαγκάρη Live στο Studio «Αντώνης Κοντογεωργίου» της Ε.ΡΑ Απευθείας ραδιοφωνική και διαδικτυακή μετάδοση – παρουσία κοινού, ώρα 19:00

ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ |