13Ιουλίου2021 «Όλα τα Πρωινά του Τρίτου» H διεθνούς φήμης ρωσίδα σοπράνο Olga Peretyatko μιλά τηλεφωνικά Παραγωγή-παρουσίαση: Διονύσης Μαλλούχος (Audio)

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021 και Όλα τα Πρωινά του Τρίτου. Στο β’ μέρος τους (10.00 π.μ. – 12.00, Διονύσης Μαλλούχος στο μικρόφωνο και τις μουσικές επιλογές σε απευθείας μετάδοση) ηχογραφήσεις με Sol Gabetta (βιολοντσέλο) και Andrew Manze (βιολί/μαέστρος) ενόψει των μεταδόσεων που έχει προγραμματίσει το Τρίτο Πρόγραμμα 90,9 αυτή την εβδομάδα από καλοκαιρινά μεγάλα διεθνή φεστιβάλ.
Στις 11.00 π.μ. η διεθνούς φήμης ρωσίδα σοπράνο Olga Peretyatko μιλά τηλεφωνικά στην εκπομπή από τα Κουφονήσια, όπου εμφανίζεται αύριο Τετάρτη 14 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων Koufonisia Classical (συνιδρύτρια η σολίστ πιάνου Ναταλία Μιχαηλίδου Natalia Michailidou, καλλιτεχνικός διευθυντής ο μαέστρος και σολίστ πιάνου Κορνήλιος Μιχαηλίδης Kornilios Michailidis) σε ρεσιτάλ τραγουδιού με τον διακεκριμένο πιανίστα Matthias Samuil. Ακούγονται αποσπάσματα (έργα Brahms, de Falla, Gounod, Santoro, Pimenta), από το πολύ πρόσφατο CD της «Songs for Maya», με έμπνευση και αφιέρωση στην ολίγων μηνών κόρη της (Melodyia, 2021 – μαζί με τον πιανίστα Semion Skigin).
Τον ήχο σήμερα φροντίζει ο Κωνσταντίνος Λούβαρης Kostantinos Louvaris.