15Ιουλίου2021 «Όλα τα Πρωινά του Τρίτου» Η σολίστ πιάνου Alice Sara Ott μιλά τηλεφωνικά Παραγωγή-παρουσίαση: Διονύσης Μαλλούχος (Audio)

Μια από τις πιο σπουδαίες μουσικούς του καιρού μας, ως προσωπικότητα, σκέψη και ήχο, η σολίστ πιάνου Alice Sara Ott μιλάει στα Πρωινά του Τρίτου το πρωί της Πέμπτης, 15 Ιουλίου 2021 (10.00 π.μ. – 12.00, Διονύσης Μαλλούχος στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, σε απευθείας μετάδοση), λίγες ώρες πριν το ταξίδι της στην Ελλάδα για το πολυαναμενόμενο ρεσιτάλ της «Ηχώ της Ζωής», στο πλαίσιο του 6ου Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων https://koufonisiaclassical.com/ το Σάββατο, 17 Ιουλίου στην Οικία Μιχαηλίδου.
Ακούγονται ηχογραφήσεις της σε έργα Edvard Grieg (Album Leaf έργο 12 αρ.7 – March of the trolls έργο 54 αρ.3 – Νυχτερινό έργο 54 αρ. 4 από το CD «Wonderland»- DG 2016), Ludwig van Beethoven («Waldstein» Σονάτα για πιάνο, έργο 53), Francesco Tristano (Α Soft Schell Groove από το CD «Scandale» με έργα για πιάνο-4 χέρια / DG 2014), Maurice Ravel («La Valse» στην εκδοχή για πιάνo-4 χέρια με Francesco Tristano και 2ο μέρος από το Κοντσέρτο για πιανο και ορχήστρα με Συμφωνική Ορχήστρα της Ραδιοφωνίας της Κολωνίας που διευθύνει ο Christian Macelaru σε ηχογράφηση συναυλίας στις 12 Οκτωβρίου 2019) και «Letters of a Traveller» πάνω στο Νυχτερινό έργο 27 αρ. 2 σε ρε ύφεση μείζονα από το «Τhe Chopin Project» με τον Olafur Arnalds (2015, Mercury).
Τον ήχο φροντίζει ο Κωνσταντίνος Λούβαρης Kostantinos Louvaris.