Τα Μήλα των Εσπερίδων παρουσιάζουν τον κύκλο « Και εκ γυναικός τα κρείττω» με έργα γυναικών που γράφουν ή ερμηνεύουν μουσική και συνθέσεις εμπνευσμένες από τις γυναίκες.
Σάββατο 20.3.21 στις 11.00 το πρωί – Κωνσταντία Γουρζή.

Τα έργα της κινούνται ανάμεσα στο παλιό και στο νέο, από την αρχαία ελληνική μουσική και το βυζαντινό μέλος έως το λυρικό τραγούδι και την σύγχρονη μουσική δωματίου και δημιουργούν συχνά έναν διάλογο ανάμεσα στην Δύση και την Ανατολή. Πολυβραβευμένη μουσικός, ζει στη Γερμανία, συνεργάζεται με εκλεκτούς μουσικούς και λαβαίνει παραγγελίες από σημαντικούς μουσικούς οργανισμούς.
Ακούσαμε: Vibrato 2 (Lorenda Ramou, Ensemble Coriolis) Sappho-Lied-Homage a Kurtág (Vassilis AgrokostasKeith Jarett: the Köln Concert, Mykene (Συμφωνική Ορχήστρα της Ραδιοφωνίας της Φρανκφούρτης) Polymnia ( Franz Halász, Bahar Türker, Lilya Tymchyshyn, Philipp Stubenrauch) Astrolávos, the Angel at the Bottom of the Sea (Francois Leleux)

Παραγωγή-παρουσίαση: Τζουλιέττα Καρόρη

20Μαρ2021 Τα Μήλα των Εσπερίδων, παρουσιάζουν τον κύκλο «Kαι εκ γυναικός τα κρείττω!» Καλεσμένη στο Τρίτο Πρόγραμμα η μαέστρος και συνθέτις Κωνσταντία Γουρζή