30Δεκ2017 Τιμής Ένεκεν, Τα λόγια και οι Νότες μιας χρονιάς που φεύγει (Μέρος Γ΄)

Τα λόγια και οι νότες μιας χρονιάς που φεύγει μέρος Τρίτο. Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017. Το Τιμής Ένεκεν, ολοκληρώνει το τρίπτυχο της επισκόπησης του 2017 με τρεις ακόμα ετερόκλιτες προσωπικότητες που παρέλασαν απ’ την εκπομπή στην παρερχόμενη χρονιά.

Πρώτος ο αλησμόνητος Ευγένιος Σπαθάρης, ο άνθρωπος-θίασος που ύψωσε τη βάση της λαϊκής ψυχής, σε μεγάλη και αξιομνημόνευτη τέχνη χωρίς το παραμικρό ίχνος ρουτίνας και έτυχε μεγάλης αναγνώρισης απ’ τις σπουδαιότερες μορφές της σύγχρονης Ελλάδας.  

Δεύτερος ο πολυβραβευμένος ποιητής της γενιάς του ’70 Αντώνης Φωστιέρης όπου με τον καίριο, ουσιαστικό και ευθύβολο λόγο του έδωσε πρωτότυπες φιλοσοφικές απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που του τέθηκαν.

Και τελευταία η Άννα Φόνσου με τις παραγνωρισμένες λεπτομέρειες της διάσημης και πολλές φορές παρεξηγημένης ζωής της. Η Άννα Φόνσου, πάλαι ποτέ κοριτσάκι μοιραίο των Ελληνικών ταινιών της εύφορης κινηματογραφικής εποχής, σε μια στροφή του δρόμου, εξέπληξε τον κόσμο αποκαλύπτοντας μια φιλανθρωπία άγνωστη στο σήμερα, αποφάσισε στο τελευταίο κομμάτι της ζωής της να επιστρέψει τα πλούσια δώρα που της χαρίστηκαν, σε όποιον τα είχε ανάγκη.