Και φέτος αφήστε το Τρίτο Πρόγραμμα να σας μεταφέρει ζωντανά τις ομορφότερες νότες του καλοκαιριού!  Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021,  ώρα 10:00 το πρωί   Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ στο Τρίτο «Θερινό Σινεμά»

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, ώρα 10:00
Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ στο Τρίτο
«Θερινό Σινεμά»

H Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ προσκαλεί τους ακροατές του Τρίτου Προγράμματος 90,9 και 95,6 FM στο Θερινό Σινεμά για μια απολαυστική ραδιοφωνική συναυλία, σε απευθείας μετάδοση, με μουσική από πασίγνωστες κινηματογραφικές ταινίες.
Την Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, στις 10.00 το πρωί, από την εκπομπή του Διονύση Μαλλούχου, Όλα τα πρωινά του Τρίτου, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Πάνου Βλάχου, πολυαγαπημένες μουσικές από τις ταινίες Σινεμά ο Παράδεισος, Τα φώτα της Ράμπας, Τζέημς Μποντ, Ο καλός, ο κακός και ο άσχημος, Οι Ομπρέλες του Χερβούργου, Love Story, Ωραία μου Κυρία, Η ζωή είναι ωραία και πολλές άλλες, θα κατακλίσουν το στούντιο Β, θυμίζοντάς μας μοναδικές κινηματογραφικές σκηνές και αξέχαστες νύχτες στο Θερινό Σινεμά.
Σε έκτακτη συμμετοχή στο ακορντεόν ο Χρήστος Ζερμπίνος και σε μια μουσική έκπληξη η Γεωργία Τσολάκη, βιολί και η Χριστίνα Κολοβού στο τσέλο.

Μουσική Διεύθυνση: Πάνος Βλάχος
Ηχοληψία για τα Μουσικά Σύνολα: Κώστας Γιαννακόπουλος, Διονύσης Λυμπέρης.
Ηχοληψία για το Τρίτο Πρόγραμμα: Σπύρος Ηλιάδης

 

Και φέτος αφήστε το Τρίτο Πρόγραμμα να σας μεταφέρει ζωντανά τις ομορφότερες νότες του καλοκαιριού!


https://www.facebook.com/tritoprogramma

https://www.facebook.com/ertnationalsymphonyorchestra

Και φέτος αφήστε το Τρίτο Πρόγραμμα να σας μεταφέρει ζωντανά τις ομορφότερες νότες του καλοκαιριού! Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, ώρα 10:00 το πρωί Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ στο Τρίτο «Θερινό Σινεμά»