“Μουσικές Επιθυμίες – Μικρές Δικές σας Ιστορίες”… και οι μαθητές επιλέγουν!

Το Τρίτο Πρόγραμμα και η εκπομπή  “Μουσικές Επιθυμίες – Μικρές Δικές σας Ιστορίες” εγκαινιάζουν μια νέα συνεργασία με το  European School Radio για το έτος 2020-21.
Παραγωγή-Παρουσίαση: Βάνα Πανορμίου

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας, τα Μουσικά Σχολεία, που συμμετέχουν στο Μαθητικό Ραδιόφωνο, πρόκειται να λάβουν μέρος στην εκπομπή “Μουσικές Επιθυμίες – Μικρές Δικές σας Ιστορίες” προτείνοντας τις δικές τους μουσικές επιλογές.
Ποιες είναι οι αναμνήσεις τους από το πρώτο έργο κλασικής ή άλλης μουσικής; Ποια δική τους ιστορία βρίσκεται πίσω από το αγαπημένο τους μουσικό έργο;
Καλούμε αρχικά τα Μουσικά Σχολεία, κι έπειτα ενθαρρύνουμε όλα τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, να συμμετέχουν στη δράση!
Οι επιλογές των μουσικών κομματιών – μέγιστη διάρκεια 15 λεπτά – μπορούν να προέρχονται από τον χώρο της Κλασικής, Κινηματογραφικής, Τζαζ, Ιταλικής, Γαλλικής, Έθνικ και Ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.
Η ηχογράφηση είναι ατομική, μπορεί να γίνει από το κινητό ή από τον υπολογιστή. Η μέγιστη διάρκεια του κάθε ηχητικού είναι τα 4 λεπτά χωρίς άλλη μουσική υπόκρουση κατά την εκφώνηση.
Περιμένουμε με χαρά τα δικά σας ηχητικά μηνύματα!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε  τον ακόλουθο σύνδεσμο.

Ευχάριστο νέο 🤩 #5Το European School Radio και το Τρίτο Πρόγραμμα 90,9 🎻 της ΕΡΤ ξεκινούν μια πολύ σημαντική…

Δημοσιεύτηκε από European School Radio στις Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020

 

“Μουσικές Επιθυμίες – Μικρές Δικές σας Ιστορίες”… και οι μαθητές επιλέγουν!

ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ |