ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΑ!!!  Γνώριμοι αγαπημένοι και νέοι παραγωγοί ενώνουν τις φωνές τους με πρωινή διάθεση και ιδανική μουσική για το ξεκίνημα της ημέρας!  Από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, καθημερινά 8 με 12, «’Ολα τα πρωινά του Τρίτου» με δύο νέους παραγωγούς στα μικρόφωνα.

ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΑ!!!

Γνώριμοι αγαπημένοι και νέοι παραγωγοί ενώνουν τις φωνές τους με πρωινή διάθεση και ιδανική μουσική για το ξεκίνημα της ημέρας!

Από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, καθημερινά 8 με 12, «’Ολα τα πρωινά του Τρίτου» με δύο νέους παραγωγούς στα μικρόφωνα.

8 με 10 ο Γιώργος Φλωράκης / Giorgos Florakis Florakis συνεχίζει με ζωντάνια και αμεσότητα επικοινωνίας να παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο μουσικό μείγμα από όλες τις εποχές της λόγιας μουσικής. Από το μπαρόκ έως τον κλασικισμό και το ρομαντισμό και φθάνοντας ως τις μέρες μας, εκθέτει τις μουσικές με πρωτότυπες προσεγγίσεις.
Μια εκπομπή – μια πρωινή καλή παρέα.

10 με 11 ο Πάρις Μέξης / Paris Mexis
αποδεχόμενος το αδιαμφισβήτητο γεγονός πως η έκβαση μιας ημέρας μπορεί και να μας εκπλήξει, αναλαμβάνει να εξοπλίσει ακροατές και εαυτόν με χιούμορ, θετική διάθεση, και κυρίως όμορφη μουσική, προκειμένου να ανταπεξέλθουν αμφότεροι στις προκλήσεις της ημέρας που ξεκινά.
Μια εκπομπή που θα κάνει τα πάντα για να σας πείσει να μην αφήσετε για αύριο αυτό που μπορεί να γίνει «Σήμερα».

11 με 12 ο Γιώργος Κωνσταντίνου / Giorgos Konstantinou pianist ξεκινάει την «Περιπέτεια της Μελωδίας», σκιαγραφώντας απρόσμενες συγγένειες μεταξύ αγαπημένων έργων του κλασικού ρεπερτορίου. Θα παρουσιάζει έργα που το κάθε ένα θα προκύπτει απορρέοντας από το προηγούμενο σε μια συνειρμική διαδοχή ήχων και αφηγήσεων.
Μια εκπομπή που θα περιηγηθεί σε οικεία μουσικά τοπία ιδωμένα από νέα σκοπιά.

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ!

ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΑ!!! Γνώριμοι αγαπημένοι και νέοι παραγωγοί ενώνουν τις φωνές τους με πρωινή διάθεση και ιδανική μουσική για το ξεκίνημα της ημέρας! Από τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου, καθημερινά 8 με 12, «’Ολα τα πρωινά του Τρίτου» με δύο νέους παραγωγούς στα μικρόφωνα.

ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ |