ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, το Τρίτο Πρόγραμμα και η EBU και αυτό το καλοκαίρι μαζί στα σημαντικότερα ευρωπαϊκά μουσικά φεστιβάλ.

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, το Τρίτο Πρόγραμμα και η EBU και αυτό το καλοκαίρι μαζί στα σημαντικότερα ευρωπαϊκά μουσικά φεστιβάλ.
Μεγάλες ορχήστρες και μουσικά σύνολα, σπουδαίοι μαέστροι και διακεκριμένοι σολίστ απ’ όλο τον κόσμο, ερμηνεύουν συμφωνική, χορωδιακή, θρησκευτική και μπαρόκ μουσική, κοντσέρτα, μουσική δωματίου και σύγχρονα έργα, σ’ ένα ζηλευτό και ποικίλο μωσαϊκό ρεπερτορίου, επιλογών και ερμηνειών.
Τα περίφημα Proms του Λονδίνου, το ονομαστό Φεστιβάλ του Salzburg, το μοναδικό Φεστιβάλ του Bayreuth , το Φεστιβάλ Verbier και η Σουμπερτιάδα της Αυστρίας, καθώς και γνωστά μουσικά φεστιβάλ της Γαλλίας, της Ελβετίας, της Ισπανίας και της Βουλγαρίας είναι οι προορισμοί του φετινού καλοκαιριού.
Ονόματα, όπως ο Daniele Gatti, ο Sir John Eliot Gardiner, ο Valery Gergiev, ο Daniel Barenboim, ο Vasily Petrenko, ο Herbert Blomstedt, ο Daniil Trifonov,ο Sir Simon Rattle, ο Riccardo Muti, ο Sir András Schiff,η Karina Canellakis, ο Riccardo Chailly, ο Jordi Savall, ο Joshua Bell, η Janine Jansen, η Patricia Kopatchinskaja, η Ksenija Sidorova, ο Stuart Skelton και ορχήστρες όπως η Φιλαρμονική της Βιέννης, η Συμφωνική του Λονδίνου, η Συμφωνική του BBC, η Φιλαρμονική της Τσεχίας, η Εθνική Ορχήστρα της Γαλλίας, η Ορχήστρα του Φεστιβάλ Verbier, η Ορχήστρα West-Eastern Divan και πολλά γνωστά και σημαντικά σύνολα θα ακούγονται από τον Ιούλιο στις συχνότητες του Τρίτου Προγράμματος.
Και φέτος, βρεθείτε στις σημαντικότερες στιγμές του καλοκαιριού, συντροφιά με το Τρίτο.
www.trito.gr

ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΣΤΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Από τη Δευτέρα 12 Ιουλίου, το Τρίτο Πρόγραμμα και η EBU και αυτό το καλοκαίρι μαζί στα σημαντικότερα ευρωπαϊκά μουσικά φεστιβάλ.